Ons verhaal

Met ruim 15.000 producten in ons brede assortiment komt iedereen aan z’n trekken bij sexshop MadameJouet.com. Uiteraard verkopen we populaire toys als vibrators, buttplugs, masturbators en dildo's, maar daarnaast verkopen wij onder andere de meest uiteenlopende koppeltoys, sexy lingerie voor hem of haar, condooms, massage olie, glijmiddel, handboeien, zweepjes, een grote diversiteit aan BDSM-producten en zelfs sex machines. Daarmee bieden wij gegarandeerd een passend speeltje voor iedere seksuele voorkeur, kortom; voor ieder wat wil(d)s bij een van de populairste sexshops van Nederland, Belgie, Duitsland & Frankrijk. Door taboes te doorbreken en seks tot een onderwerp van open discussie te maken, is ons doel bij MadameJouet.com om een positieve impact te hebben op het seksuele welzijn van zoveel mogelijk mensen.

Maar ook voor tips over seks, liefde en seksspeeltjes kan je links onder in onze webshop chatten met een van onze seksuologen.

We geloven dat je trots mag zijn op wie je bent, ongeacht je seksuele voorkeuren of fetisjen. Taboes? Die zijn er om doorbroken te worden! Toon jezelf wat liefde en haal het beste uit je seksleven!

We zijn er voor beginners, fetisjisten, koppels, swingers, LGBTQIA+, solisten en iedereen die van sex houdt.

Madame Jouet - Vive la Fête!