Carrière

Madame Jouet is een luxueus retailmerk dat is opgericht in Nederland en probeert wereldwijd succes te behalen door vrouwen, mannen en X sterker te maken door transformerende & betoverende klantervaringen. 

Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag, we werken elke dag keihard om een gevestigde speler te worden in de markt! We hebben een zeer betrokken team van getalenteerde individuen. Ons merk definieert wie we zijn en is cruciaal om onze trouwe klanten de ervaring te bieden die ze kennen en waar ze van houden, en het inspireren van nieuwe klanten om te genieten van onze producten en service.

Het succes van Madame Jouet wordt gedreven door ons gepassioneerde team. Een team dat niet alleen oprecht enthousiast en trots is om deel uit te maken van ons merk, het team is ook toegewijd om onze klantervaring ten allen tijde voorop te stellen en hen te ondersteunen om zich geïnspireerd en nieuwsgierig te voelen.

Wil jij deel uit maken van het Madame Jouet team? Mail dan jou open sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: madame@madamejouet.com