door Madame Jouet 16 mei, 2022 3

Vrouwelijke ejaculatie: zo leer je squirten

Oh ja, zeker. Vrouwen kunnen óók ejaculeren. In de meeste gevallen zou een vrouw niet zo ver kunnen spuiten als een man, maar een spetterend orgasme is zeker een ding. Als haar g-spot op de juiste manier gestimuleerd wordt en zij geeft zich volledig over, kan een vrouw squirten. Is het jou nog niet gelukt? Lees dan dit artikel met 5 handige tips en wie weet kan jij straks ook spuitend klaarkomen!

Vrouwelijke ejaculatie: zo werkt het!

  1. Ontspan

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om te squirten is het belangrijk om alle mentale belemmeringen weg te nemen. Wanneer je niet genoeg ontspant, zal het waarschijnlijk niet lukken. Zorg dus dat je van te voren alles goed geregeld hebt. Een handdoekje om het vocht op te vangen, een schone omgeving, glijmiddel en geknipte nagels zijn puntjes om op te letten. Zet desnoods wat relaxte muziek op waarmee jij of jullie beiden in de juiste stemming komen.

  1. Blaas legen

Zorg dat je voor aanvang eerst even naar het toilet bent geweest. Een spuitend orgasme geeft hetzelfde gevoel als wanneer je moet plassen. Dit komt omdat bij het squirten dezelfde spieren gebruikt worden. Dit maakt het lastiger om goed te ontspannen. Wanneer ze zeker weet dat je blaas leeg is, wordt het gemakkelijker om dit gevoel los te laten.

“Een spuitend orgasme geeft hetzelfde gevoel als wanneer je moet plassen”

  1. Opwinding

Om te kunnen squirten moet je in de juiste mood zitten. Het is belangrijk om zo opgewonden mogelijk te zijn. Probeer nog even te wachten met het aanraken van de vagina, maar behandel de overige erogene zones des te meer. Helpt je partner je bij het squirten? Neem dan de tijd voor het voorspel en ga zeker niet te gehaast te werk. Doe eerst nog even niks met je vingers en vermijd de clitoris nog eventjes. Zoen bijvoorbeeld eerst het gebied rondom de vagina en ga langzaam verder! Bouw de spanning langzaam op zodat je steeds meer en meer zin krijgt.

Vrouwelijke Ejaculatie

  1. Alvast klaarkomen

Wanneer je voldoende opgewonden bent zou je eerst ook ‘normaal’ kunnen klaarkomen. Een vrouw kan namelijk meerdere keren achter elkaar komen. Een ‘normaal’ orgasme zorgt voor genoeg kracht en vocht ‘down under’. Genoeg kracht, maar tevens voldoende ontspanning en vocht kunnen er voor zorgen dat je daarna spuitend klaarkomt!

  1. G-spot stimulatie

Om zelfs maar in de buurt van ejaculatie te komen, moet de g-spot gestimuleerd worden. Gebruik hiervoor je middel- en wijsvinger en ga met je handpalm – omhoog gericht -langzaam naar binnen. De G-Spot bevindt zich ongeveer 5 cm binnenin de vagina. Aan de bovenzijde, ter hoogte van de clitoris, voel je als het goed is een kleine verdikking. Gevonden? Gebruik nu je beide vingers en maak een wenkende ‘kom hier’ beweging, zachtjes over het plekje. In plaats van je vingers kun je ook uitstekend een G-Spot Vibrator gebruiken. 

Wanneer het hoogtepunt bijna nabij is, plaats je de middelvinger achter je wijsvinger, om zo iets meer druk te kunnen uit oefenen. Het orgasme komt nu steeds dichterbij. Dit kan erg lijken op het gevoel wanneer je moet plassen. Maar zo lang je blaas leeg is, plas je echt niet in bed. Blijf gewoon doorgaan, het gevoel gaat snel genoeg weg; hoe verder je gaat, hoe plezieriger het wordt. Wanneer het jou of je partner lukt dit gevoel los te laten, wordt de vrouwelijke ejaculatie op gang gebracht! Duw vlak voor je orgasme de bekkenbodemspieren naar buiten in plaats van dat je ze samenknijpt om de kans op squirten te vergroten.

“De G-Spot bevindt zich ongeveer 5 cm binnenin de vagina”

 De stappen in het kort

  1. Vind je g-spot.
  2. Stimuleer je g-spot met je vingers, de penis van je partner of een speciaal seksspeeltje.
  3. Ga door totdat je een intense sensatie voelt, diep in je vagina.
  4. Duw je bekkenbodemspieren naar buiten terwijl je klaarkomt.
  5. Spuit, spuit, spuit!

“Ben jij bang dat je het hele bed nat maakt en heb je daar geen zin in? Geen probleem! Er bestaan namelijjk speciale lakens die jouw bed droog houden!”

Is het jou/jullie gelukt om te squirten na het lezen van bovenstaande tips? Mis je nog een tip? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

 

 


Laat een reactie achter